facebook Informatiefiche

Dierenkliniek

Dierenartsenpraktijk

Dierenartsenpraktijk te Westmalle

Inleiding

Onze praktijk gelegen in het hartje van Westmalle is goed uitgerust om een kwaliteitsvolle basiszorg aan te bieden.
Tijdens elke levensfase van uw viervoeter staan wij u met raad en daad bij. Het welzijn van onze patiëntjes komt steeds op de eerste plaats.

Voor doorgedreven onderzoeken, hospitalisatie of operaties en voor spoedgevallen buiten onze openingsuren kan u terecht bij onze dierenkliniek in Beerse. Zo verzekeren we u van de best mogelijke verzorging en service.

 

 

Contact

Onze praktijk kan u zowel per mail als telefonisch bereiken. Mailen doet u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het formulier op de Contact pagina. Wij proberen steeds in de mate van het mogelijke te antwoorden binnen 2 werkdagen.

 

Wij raden u aan om voor afspraken, bestellingen of dringende vragen ons steeds telefonisch te contacteren tijdens onze openingsuren. Voor spoedgevallen zijn wij 24/24 bereikbaar om uw huisdier de beste zorgen te geven.

 

Westmalle - 03 482 22 20

 

 

Spoed 24/24 - 014 62 20 20

 

 

Facebook

Iedereen is welkom op Facebook! Een blik achter de schermen, een verloren gelopen kat, of informatie over de verzorging van uw viervoeter? Om op te hoogte te blijven van wat er leeft in onze praktijken volstaat het onze pagina te liken!

 

Facebook - Het Binnenhof

 

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Zo vermijden we lange wachttijden en stress in de wachtzaal. Voor het maken van afspraken en het ophalen van medicatie en voeding is onze balie op onderstaande uren open.

 

  • Ma-Vrij : 14u00 - 19u00
  • Zat : 11u00 - 13u00

 

Route

  • Dierenartsenpraktijk Het Binnenhof
  • Antwerpsesteenweg 221
  • 2390 Westmalle
  • Tel. 03/4822220