facebook Informatiefiche

Dierenkliniek

Dierenartsenpraktijk

Dierenkliniek te Beerse

Inleiding

De dierenartsen en assistenten van de dierenkliniek in Beerse staan sinds 1998 paraat om uw huisdier de best mogelijke zorgen te verlenen, ook in de meest ernstige situaties.

 

Onze kennis en toewijding zijn erop gericht elke patiënt een aangepaste behandeling te geven. Ingrepen en onderzoeken gebeuren steeds in overleg met de eigenaar.

 

Dierenartsassistenten

 

Contact

Onze dierenkliniek kan u zowel per mail als telefonisch bereiken. Mailen doet u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het formulier op de Contact pagina. Wij proberen steeds in de mate van het mogelijke te antwoorden binnen 2 werkdagen.

 

Wij raden u aan om voor afspraken, bestellingen of dringende vragen ons steeds telefonisch te contacteren tijdens onze openingsuren. Voor spoedgevallen zijn wij 24/24 bereikbaar om uw huisdier de beste zorgen te geven.

 

Beerse - 014 62 20 20

 

 

Spoed 24/24 - 014 62 20 20

 

 

Facebook

Iedereen is welkom op Facebook! Een blik achter de schermen, een verloren gelopen kat, of informatie over de verzorging van uw viervoeter? Om op te hoogte te blijven van wat er leeft in onze praktijken volstaat het onze pagina te liken!

 

Facebook - Het Binnenhof

 

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Zo vermijden we lange wachttijden en stress in de wachtzaal. Voor het maken van afspraken en het ophalen van medicatie en voeding is onze balie op onderstaande uren open.

 

  • Ma - Vrij : 8u30 - 19u00
  • Zat : 9u00 - 12u00

 

Route

  • Dierenkliniek Het Binnenhof
  • Bisschopslaan 68
  • 2340 Beerse
  • Tel. 014/622020