facebook Informatiefiche

Dierenkliniek

Dierenartsenpraktijk

Hospitalisatieruimte

 

Dieren die een dagje moeten blijven voor een onderzoek of operatie, verblijven in de hospitalisatieruimte. Honden, katten en knaagdieren worden in aparte kennels ondergebracht om de stress tijdens de opname zoveel mogelijk te beperken.
 
Soms heeft uw dier een langere en intensievere behandeling nodig. De dierenkliniek in Beerse is goed uitgerust om ook aan deze patiënten een aangepaste verzorging te bieden. Onze allerkleinsten kunnen verpleegd worden in de couveuse.

Honden of katten met een besmettelijke aandoening krijgen hun zorgen toegediend in de quarantaineruimte. Zo kunnen er bij hoog besmettingsgevaar strikte regels opgevolgd worden om verspreiding van ziektekiemen in de rest van de kliniek te voorkomen.
 
Wanneer het nodig is dat uw dier meerdere dagen gehospitaliseerd wordt, vragen wij meestal om regelmatig op een afgesproken tijdstip langs te komen. In de eerste plaats zijn deze bezoekjes voor de patiënt zeer aangenaam. Bovendien kunnen wij op deze manier met u ook dagelijks de toestand van uw viervoeter bespreken en samen de verdere behandelingsstrategie bepalen.