facebook Informatiefiche

Dierenkliniek

Dierenartsenpraktijk

Sanne Jespers

Dieren zijn mijn passie. Dat wist ik al zeer vroeg. Vanaf het 3de jaar secundair onderwijs heb ik dierenzorgtechnieken gevolgd in Geel. Na een korte stage te hebben gedaan in Het Binnenhof, wist ik dat ik hierin verder wou gaan. Ik ben daarom een hogeschool Bachelor opleiding gestart: Agro- en Biotechnologie met als specialisatie Dierenzorg. Ook tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen in Het Binnenhof. Deze ervaring heeft mijn passie voor dieren enkel vergroot. Ik studeerde succesvol af in juni 2011 en kon meteen aan de slag in de kliniek die ik ondertussen zo goed kende.

 

Mijn grootste interesse ligt bij de verschillende honden- en kattenrassen, maar natuurlijk ook bij alle andere dieren. Ik ben bijna 14 jaar de trotse eigenaar geweest van Pasha, een Labrador Retriever, die ik nog niet zo lang geleden heb moeten laten gaan. Ik ben enorm verliefd geworden op het ras en ik kan niet wachten om er snel terug eentje in huis te halen. Omdat ik dus voorlopig zelf geen huisdieren heb en graag met dieren bezig ben, help ik mee met de verzorging van de Labrador Buddy bij mijn vriend thuis.

 

Samen met Chris heb ik een bijscholing gevolgd in Blankenbergen over spoedgevallen herkennen en tips voor het handelen bij een spoedgeval. Als assistente heb je het eerste en laatste contact met de klant en heb je vaak een beter oog over de hele praktijk. Dit geeft de mogelijkheid om onze kliniek voortdurend te verbeteren en eens een babbeltje te slaan met onze patiëntjes en hun eigenaars.